Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Лютий-2021. Яких фахівців шукають роботодавці України?

Дата: 01.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 107

З початку 2021 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями до Державної служби зайнятості, становила понад 133 тис. одиниць.

Які ж професії були найпопулярнішими у січні-лютому 2021?

Найчастіше роботодавці шукали кваліфікованих робітників з інструментом - швачок, електромонтерів, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, монтерів колії, слюсарів аварійно-відбудовних робіт, пекарів та мулярів.  

Також популярними  на ринку праці є вакансії для робітників з обслуговування. експлуатації та устаткування машин –  водіїв, (водіїв тролейбуса та трамвая), трактористів, токарів, операторів заправних станцій, операторів (машиністів) котельної, машиністів екскаватора, водіїв навантажувача, машиністів крана, дорожніх робітників. 

Незмінним є попит на професіоналів – учителів та вихователів, провізорів, інспекторів та  інженерів, економістів, лікарів,  музичних керівників та психологів.

До топ 5 запитів від роботодавців належать також пропозиції для працівників сфери торгівлі та послуг - продавців, кухарів, охоронників, перукарів, офіціантів, а також - для некваліфікованих працівників. Йдеться про кур’єрів, підсобних робітників, вантажників, кухонних робітників, прибиральників та двірників. 

Нагадуємо, усі вакансії – на сайті служби за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Пропозиції оновлюються щодня. 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь