Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

 

 

Дата: від до Скинути

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Сьогодні хочу особливо відзначити наших воїнів, які завдають ударів по російських базах і логістиці на окупованій території. Окупант повинен відчувати, що це – українська земля. І кожна знищена російська авіабаза, кожен знищений російський військовий літак – на землі чи в повітрі – це порятунок українських життів. Хлопці, наші воїни, дякую вам за влучність!».  

20:40 26.07.2024

Оголошено День жалоби

Оголошено День жалоби

На розпорядження Новгородківського селищного голови, для вшанування пам’яті померлого військовослужбовця в російсько-українській війні Дзябка Олександра Івановича, жителя села Дубівка на території Новгородківської селищної територіальної громади 26 липня 2024 року оголошено Днем жалоби.

10:54 26.07.2024

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

26 липня 2024 року відбудеться церемонія поховання Героя-захисника ДЗЯБКА Олександра Івановича.

10:51 26.07.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Була дуже детальна і тривала розмова з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним. Аналіз роботи міністерства та відповідних підприємств нашої «оборонки» – те, що досягнуте, і те, що заплановане. Хороші результати є. Багато різних аспектів – і по нашій броньованій техніці, і щодо дронів, і по артилерії. 

22:17 25.07.2024

Проведено дружній турнір для ветеранів війни

Проведено дружній турнір для ветеранів війни

З нагоди Міжнародного дня шахів та Дня шахів в Україні сектором культури, молоді та спорту Новгородківської селищної ради проведено дружній турнір для ветеранів війни. Учасники турніру отримали подарункові сувеніри, вручені селищним головою.

21:27 25.07.2024

Сумна і трагічна звістка знову прийшла до Новгородківщини

Сумна і трагічна звістка знову прийшла до Новгородківщини

З сумом сповіщаємо, що 22 липня 2024 року від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Іванчуківка на Харківщині, помер наш земляк, житель Дубівки, молодший сержант Дзябко Олександр Іванович, 07.10.1972 року народження.

16:38 23.07.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 880-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 880-го дня війни

«Наша команда готує ще чотири нові безпекові угоди для України. Вже найближчим часом ми розпочнемо перемовини й маємо доволі оперативно підготувати документи до підписання. Це для нас і оборонна підтримка, це для нас і фінанси, і гуманітарна взаємодія. Вже тоді буде майже 30 таких угод із нашими партнерами. Ми ставили собі завдання, щоб це були різні країни – і не лише країни НАТО. Але всі – однаково готові допомагати нам у захисті спільних цінностей. І це буде. Що б не відбувалось у світі, нам потрібні свої інструменти для підтримки наших людей, для підтримки нашої держави, свої безпекові домовленості, які працюватимуть за будь-яких умов. І саме так ми і рухаємось».  

21:39 22.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь