Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

«Щойно провів засідання Ставки. Перше – це фронт. Доповідь Головкома: він був на передовій, безпосередньо у бригадах. Доповів про ключові виклики та потреби. Готуємось. Була також доповідь щодо нашого власного виробництва зброї та комплектації наших бригад. Максимум робимо, щоб дати більше зброї для наших воїнів. Окремо обговорили постачання від партнерів: терміни постачання та можливість прискорити реальне надходження зброї та снарядів від партнерів. Реальне. Фактичне. За політичними рішеннями має бути реальна логістика – реальне отримання зброї нашими воїнами. Всі, хто залучений, мають зараз працювати 24/7 з партнерами, зокрема зі Сполученими Штатами».

20:05 06.05.2024

Допоки серця палають - герої не вмирають...

Допоки серця палають - герої не вмирають...

Сьогодні річниця по смерті наших земляків, уродженців сіл Інгуло-Кам’янка та Спасове, солдатів Карася Віталія Валерійовича та Каленченка Віталія В’ячеславовича, які загинули від ворожого артилерійського обстрілу 6 травня 2023 року в районі Бахмута Донецької області. Просимо щирою молитвою пом’янути Героїв. Пам’ятаймо кожного Захисника, який заплатив найвищу ціну задля миру та спокою в Україні. ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!

08:00 06.05.2024

Найщиріші вітання зі світлим Великоднем!

Найщиріші вітання зі світлим Великоднем!

Саме це свято символізує перемогу життя над смертю. Тому нехай непереможний дух нашої нації і надалі супроводжує Вас та Ваші родини, дає силу, енергію, наснагу кожному з нас для добрих і корисних справ на добробут нашої рідної України.

10:37 05.05.2024

Привітання Президента України Володимира Зеленського з Великоднем

Привітання Президента України Володимира Зеленського з Великоднем

«Нехай небеса зміцнюють нашу волю в битві проти неволі. Дадуть мужність для нових здобутків і мудрість, аби цінувати все, що вже здобули. Нехай усім, хто віддав життя за Україну, Бог подарує вічний спокій їхнім душам і вічний мир їхнім нащадкам. Усім нашим дітям та онукам, які мають святе право знати, що таке мирний Великдень у мирній Україні. Сьогодні ми молимось за це і боремось за це. Христос воскрес! Воістину воскрес!»

09:43 05.05.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

«Сьогодні зранку була тривала доповідь Олександра Сирського. Головком доповів саме щодо наших фронтових позицій, конкретних дій підрозділів, конкретних напрямків. Дякую за стійкість кожному нашому воїну! Була також сьогодні й доповідь керівника ГУР Кирила Буданова. Володіємо всіма аспектами ситуації зараз. Ми маємо всі памʼятати, що Росію можна тільки примусити залишити Україну у спокої. І це – буде.

20:47 04.05.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

«Сьогодні – у Хмельницькому. День присвячений ситуації в області: безпекові питання, захист регіону, все, що стосується внеску Хмельницької області в оборону всієї нашої держави. Були детальні доповіді щодо ППО і РЕБ в області – на ключових обʼєктах. Ми обговорили безпеку Хмельницької атомної станції, загалом потенціал енергетики в регіоні та відновлення тих обʼєктів, які були пошкоджені російськими ударами. Призначив сьогодні очільника обласної адміністрації – Сергія Тюріна».

14:03 03.05.2024

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

«За підсумками розмови на Ставці я доручив Прем’єр-міністру, міністру оборони, міністру закордонних справ, Головкому, кожному на їхньому рівні, працювати з партнерами, щоб прискорити постачання зброї – реалізацію пакетів та домовленостей. Оперативність важлива. Зміст пакетів є, я на сьогодні не бачу проблем із цим. Я дякую Конгресу Сполучених Штатів за рішення, але швидкість постачання та реалізація рішень – це те, із чим також не має бути жодних проблем. Очікуємо зброю в Україні – для наших воїнів».

20:17 02.05.2024

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

03 травня 2024 року з 12:00 до 15:00 години на Новгородківському гранітному кар’єрі заплановані вибухові роботи. Зберігайте спокій.

17:43 02.05.2024

До відома громадян, які утримують бджолосім’ї. Про порядок видачі ветеринарно-санітарних паспортів пасік

До відома громадян, які утримують бджолосім’ї. Про порядок видачі ветеринарно-санітарних паспортів пасік

З метою реалізації норм наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року No 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», зареєстрованого в Мін'юсті 04 березня 2021 року за No 282/35904, у відповідності до «Порядку видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки» повідомляємо наступне:

13:25 02.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь