Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

З початку року 10 безробітних Кіровоградщини з інвалідністю здобули нові професії

Дата: 04.03.2021 16:32
Кількість переглядів: 110

Підприємництво, торгівля, бухгалтерія:

які професії цьогоріч вже здобули безробітні Кіровоградщини з інвалідністю?

 

Протягом січня – лютого 2021 року, за направленням центрів зайнятості області, професійне навчання проходили 10 осіб з інвалідністю, з урахуванням рекомендацій індивідуальних програм реабілітації. Для організації професійного навчання осіб даної категорії використовувалась база 5 підприємств області та 3 закладів освіти.

Професійне навчання осіб з інвалідністю проводилося за професіями продавця продовольчих та непродовольчих товарів, бухгалтера, оператора комп’ютерного набору тощо. Дві особи навчалися в ОЦПТО за напрямками: «Курси підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу» та «Основи охорони праці та правове регулювання взаємовідносин на підприємстві» (з елементами дистанційного навчання). Одна особа з інвалідністю проходила навчання в ДЦПТО за напрямком «Сучасні підходи до організації робіт при обслуговуванні сільськогосподарської техніки». За груповою формою проходили навчання 5 осіб з інвалідністю.

Постійно організовується професійне навчання осіб з інвалідністю безпосередньо на виробництві з метою адаптації їх на робочому місці та набуття практичних навичок. У такий спосіб проходили навчання 5 осіб на підприємствах області. Працевлаштовані після проходження професійного навчання 4 особи.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь