Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНСІЇ

Дата: 26.03.2021 16:24
Кількість переглядів: 554

Фото без описуНовгородківська  селищна рада  оголошує  конкурс  на  заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:

  -   спеціаліста відділу  земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та агропромислового розвитку Новгородківської селищної ради – 2 штатні одиниці;

         Кваліфікаційні  вимоги  до  кандидатів на посаду:  вища освіта  у сфері екології та агропромислового розвитку не нижче ступеня бакалавра,  без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою,   вміння працювати на комп’ютері.

            - спеціаліста І категорії  відділу  житлово-комунального  господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, інфраструктури та цивільного захисту Новгородківської селищної ради;

Кваліфікаційні  вимоги  до  кандидатів на посаду:  освіта  вища технічна не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

        - спеціаліста відділу  житлово-комунального  господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, інфраструктури та цивільного захисту Новгородківської селищної ради;

    Кваліфікаційні  вимоги  до  кандидатів на посаду:  освіта  вища не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

   - головного спеціаліста  сектору  економічного розвитку, торгівлі  та інвестицій Новгородківської селищної ради

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду: вища економічна  освіта не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

   - головного спеціаліста  відділу загальної та організаційної  роботи Новгородківської селищної ради

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду: вища  освіта не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

   - спеціаліста  відділу загальної та організаційної  роботи Новгородківської селищної ради

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду: вища  освіта не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

       До  заяви  про  участь  у  конкурсі  додаються:  заповнена особова  картка  (форма   П-2ДС)  з  відповідними  додатками,  копії  документів  про  освіту,  дві  фотокартки  розміром  4x6 см,  копія документа, який посвідчує особу; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);  декларація  особи,  уповноваженої  на виконання  функцій  держави або місцевого  самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

           Заяви  про  участь  у  конкурсі  приймаються  протягом   30 календарних днів  з  дня  публікації  оголошення в   товаристві з обмеженою відповідальністю “Редакція газети “Новгородківські вісті”.

 

          За  довідками  звертатися:  смт  Новгородка, вул. Центральна, 13,  сектор з питань кадрової роботи Новгородківської селищної ради,

 тел.: 2-02-54

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь