Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Новгородківської селищної територіальної громади на 2022 рік»

Дата: 26.07.2021 15:09
Кількість переглядів: 144

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів Новгородківська селищна рада оприлюднює проект рішення Новгородківської селищної ради «Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на території Новгородківської селищної територіальної громади на 2022 рік».

Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок податків і зборів та надходжень до бюджету Новгородківської селищної територіальної громади на 2022 рік.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу буде розміщено протягом 5 робочих днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному сайті Новгородківської селищної ради https://novgorodkivska-gromada.gov.ua/docs/1285774/.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати опублікування проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою: 28200, вул. Центральна, 13, смт Новгородка Новгородківського району Кіровоградської області.

 

 

 

Селищний голова                                                   Олександр СИРИЦЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь