Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Шановні жителі Новгородківшини!

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 1312

Фото без описуПрийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного прапора України.
 

Кожний народ, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких символів є Державний прапор України – це наша найвища національна святиня. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який  сповнює серця гордістю за рідну країну.
 

Під жовто-блакитним знаменом український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність. Із ним ішли в бій, проливали свою кров, за нього віддавали життя. Шана і повага до нього в серці кожного з нас.

 

Сьогодні український прапор майорить на кожній державній установі, є візитною карткою нашої країни за рубежем на самітах, асамблеях. Його піднімають на честь переможців, приймають клятву вірності країні.

З того часу, коли вперше над Україною підняли синьо-жовтий прапор, країна зазнала низки змін — політичних, економічних, суспільних. Проте народне єднання, народна любов до Батьківщини, символом якої є національний прапор, не змінилася.

Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це вічно жива пам’ять про героїчне минуле. Це гордість, слава і велич нації. Це віра в світле майбутнє, у багаті жовтогарячі лани та глибоке й чисте синє небо.

 

Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

У цей святковий день зичу усім нам мудрості, патріотизму і взаємоповаги та шани.

 

З повагою

Селищний голова                                Олександр Сириця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь