Кам'янецька селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

На Новгородківщині обговорювали проблемні питання пенітенціарної пробації

Дата: 14.09.2021 14:26
Кількість переглядів: 210

Фото без опису14 вересня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти було проведено робочу зустріч щодо надання допомоги особам, які звільнились з місць позбавлення або обмеження волі. Для вирішення даних питань на зустріч було запрошено виконуючого обов’язки директора Комунального закладу «Новгородківський селищний центр соціальних служб» Олександра Бондаренка та директора Новгородківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості населення Володимира Ніколаєнка.

У ході зустрічі було обговорено першочергові проблеми, які найчастіше виникають у засуджених, які готуються до звільнення (відсутність житла, документів та роботи), проаналізовано спільну роботу в рамках пенітенціарної пробації та визначено і обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Метою проведення даної зустрічі є надання своєчасної допомоги і підтримки засудженим. Саме така підтримка з боку служб допоможе «поверненню» засудженої особи до соціуму після тривалої чи короткострокової ізоляції від суспільства.

 

Світлана Харитонова

Кропивницький РС № 5 філії Центру пробації в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь