Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

На Новгородківщині проведено робочу зустріч з дільничними офіцерами поліції

Дата: 07.10.2021 13:49
Кількість переглядів: 200

Фото без опису07 жовтня 2021 року за ініціативи начальника Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Наталії Малюти було проведено робочу зустріч з дільничними офіцерами Сектору превентивної діяльності № 2 відділення поліції № 2 Кропивницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Кіровоградській області з метою налагодження взаємодії щодо надання характеризуючої інформації про клієнтів пробації та обвинувачених під час підготовки досудової доповіді.

У ході зустрічі було наголошено зокрема на необхідності надання повної, всебічної характеризуючої інформації, що являється важливою ланкою у формуванні об’єктивної оцінки особистості обвинуваченого та встановлення всіх можливих ризиків рецидивної злочинності в майбутньому.

 

Світлана Харитонова

Кропивницький РС № 5 філії Центру пробації в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь