Кам'янецька селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Управління Державної казначейської служби України у Новгородківському районі Кіровоградської області інформує про проведення анкетування в рамках підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2022-2024 роки

Дата: 05.01.2022 16:21
Кількість переглядів: 697

Фото без описуНаказом Державної казначейської служби України (далі – Казначейство) від 16.12.2021 № 371 «Про організацію підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України» затверджено План заходів комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України щодо підготовки проєкту Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2022-2024 роки (далі – План).

Відповідно до п. 4.3. Плану та рішення комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України від 04.01.2022, у період з 04.01.2022 по 14.01.2022 (включно) проводиться анонімне опитування щодо наявності корупційних ризиків у діяльності органів Казначейства за встановленою формою («АНКЕТА») шляхом надсилання заповненої анкети на електронні скриньки: PostnykovM@treasury.gov.uaanticorrupt@treasury.gov.ua, або поштовим відправленням на адресу: 01601, м. Київ, вул. Бастіонна, 6, Державна казначейська служба України, Комісія з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України.

 

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо клієнтам Казначейства, представникам громадськості та експертам, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи органів Казначейства, іншим особам долучитись до процесу підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2022-2024 роки шляхом прийняття участі в анкетуванні або направлення на нашу адресу (в тому числі анонімно) пропозицій, рекомендацій, зауважень з питань визначення корупційних ризиків у роботі органу.

Додаткова інформація про анонімне опитування та анкета розміщені на вебпорталі Державної казначейської служби України за посиланням: https://www.treasury.gov.ua/ua/news/pro-provedennya-anketuvannya-v-ramkah-pidgotovki-antikorupcijnoyi-programi-derzhavnoyi-kaznachejskoyi-sluzhbi-ukrayini-na-2022-2024-roki.

Просимо Вас прийняти участь у вказаному заході.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь