Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Про статистику регіонального ринку праці

Дата: 17.01.2022 17:16
Кількість переглядів: 116

На нашій сторінці у Фейсбук розпочалося розміщення матеріалів, присвячених результатам пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. 10.01.2022 було розміщено матеріал про розділ “Результати статистичного аналізу” комплексного звіту “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей розділ складається з висновків та матеріалів, згрупованих у рубрики “Економічна ситуація в Кіровоградській області”, “Трудові ресурси Кіровоградської області”, “Інформація щодо стану зареєстрованого безробіття в Кіровоградській області”, “Заклади професійної (професійно-технічної) освіти Кіровоградської області”.

У першій рубриці проаналізовано статистичні дані та визначено, що пріоритетними видами економічної діяльності в області були і залишаються сільське господарство, переробна промисловість, сфера торгівлі. При цьому рівень середньомісячної заробітної плати у сільському господарстві та торгівлі відстає від середнього рівня, а в промисловості – перевищує середній рівень.

В першій рубриці зібрана також інформація про роботодавців. Так, склався такий розподіл підприємств (станом на 01.01.2021) – 6 великих підприємств, 401 середнє підприємство, 981 мале підприємство, 7162 мікропідприємств. В області було зареєстровано 29766 фізичних осіб-підприємців. Найбільше підприємств (40%) за видами економічної діяльності належать до сфери сільського господарства, торгівлі (21%) та сфери промисловості (11%). Зібрана також інформація про кількість підприємств та підприємців по нових 4-х районах та по старій градації районів і міст обласного значення.

Детально ознайомитись з показниками діяльності суб’єктів господарювання можливо на вебсторінці Головного управління статистики у Кіровоградській області.

 

Детальніше за посиланням: https://www.kr.ukrstat.gov.ua/?r=stat-info

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь