Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Про наявні вакансії (на момент опитування роботодавців)

Дата: 26.01.2022 13:56
Кількість переглядів: 69

У ході опитування (проведено влітку минулого року) роботодавців, яке було проведене під час реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів, вивчалось питаннянаявності вакансій та вимог роботодавців до претендентів на роботу.

З числа опитаних роботодавців (916 юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців) 28% зазначили (на момент опитування), що вони мають відкриті вакансії (за 157 професіями). За секторами економіки найбільшу частку відкритих вакансій мали роботодавці добувної промисловості (70% від числа таких роботодавців), з постачання електроенергії, газу (66%), охорони здоров’я (47%). Найбільша частка відкритих вакансій була в переробній промисловості (28%), добувній промисловості (18%), сільському господарстві (15%).

Переважна частка (69%) відкритих вакансій передбачала наявність у претендентів на роботу професійно-технічної освіти. Вимоги щодо наявності вищої освіти висували 18% роботодавців.

Найбільша частка відкритих вакансій стосувалася робітників металургійних та машинобудівних професій (26%), кваліфікованих робітників з інструментом (23%), водіїв (17%).

Примітка. Ознайомитись з актуальними вакансіями (на поточний момент) можливо на вебсторінці обласного центру зайнятості у розділі “Шукаю роботу”.

Більш детально за посиланням: https://kid.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь