Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Керівники громади ознайомилися з новими світловими технологіями

Дата: 04.02.2022 15:42
Кількість переглядів: 354

Фото без описуТенденції сучасної громади вимагають «розумно» споживати електроенергію. Для цього використовується система керування освітленням до складу якої входять модулі керування, що знаходяться в світильниках та програмно-апаратний комплекс АСТЕРОЇД. Світильники СЭС 1-125Л11 реалізовані з модулем керування Capitan NEMO.

Зазначена вище програма надає можливість бачити роботу світильників в реальному часі. Що надає можливість вживати оперативні дії по усуненню неполадок; вмикати/вимикати певні ділянки освітлення як в ручному режимі так і в автоматичному (по графіку), розуміти чи всі світильники в робочому стані на лінії.

А головною перевагою є можливість димінгу світильників. Що забезпечує додаткову економію коштів та електроенергії для території .

Сучасні вимоги компанії radiyLED і багаторічна співпраця з лідерами в області виробництва комплектуючих забезпечує високий рівень якості продукції.

Програма знайомства з новими світловими технологіями відбулася у виставковому павільйоні завода «Радій».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь