Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Клієнти пробації Новгородківської громади отримують безоплатну правову допомогу під час роботи дистанційного пункту

Дата: 10.02.2022 13:44
Кількість переглядів: 168

Фото без описуКлієнти пробації, що перебувають на обліку в Кропивницькому районному секторі № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, зустрічаються з представниками Новгородківського бюро безоплатної правової допомоги під час роботи дистанційного пункту з надання даних послуг.

Фото без опису

Під час чергової зустрічі директор бюро Андрій Крижановський розповів присутнім про діяльність Бюро, пояснив деякі земельні питання, а також провів консультування клієнта-учасника Афганської війни, у якого є потреба у встановленні пільгового трудового стажу та оформленні пенсії. Андрій Крижановський пояснив можливі шляхи вирішення проблеми клієнта, у які організації необхідно звернутися та які документи зібрати.

Правопросвітницька діяльність бюро, яка регулярно проводиться для клієнтів пробації, полягає в наданні актуальної правової допомоги та якісних консультацій вразливим верствам населення, зокрема й для осіб, що стали на злочинний шлях.

 

Світлана Харитонова

Кропивницький районний сектор № 5

філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь