Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Вшанування учасників бойових дій

Дата: 15.02.2022 17:06
Кількість переглядів: 307

Фото без описуСьогодні в Новгородці на Алеї Героів відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Участь у заході взяли воїни-афганці, селищний голова Олександр Сириця, який теж є учасником Афганської війни, жителі громади, посадовці селищної ради та місцеві депутати.
Варто нагадати, що після закінчення Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли 160 тисяч 375 українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність.
Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих, які не повернулися з війни в Афганістані, і тих, хто віддав своє життя у військових діях на сході нашої держави.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь