Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

До відома аграріїв громади

Дата: 15.03.2022 12:28
Кількість переглядів: 483

Фото без описуМінагрополітики запустило платформу для допомоги аграріям у проведенні посівної-2022, для цього створили спеціальну платформу – agrostatus.org. Про це повідомляє Роман Лещенко, пише agronews.ua.

Її мета – з’ясувати, які потреби мають аграрії для успішного старту посівної та допомогти ці потреби покрити за рахунок фондів коштів держави й міжнародної підтримки.

У цей найскладніший для нашої держави час на нас із вами лежить дуже важлива місія — забезпечити Україну продовольством у повній мірі.

Торік ми реалізували земельну реформу, зібрали рекордний врожай. Завдяки цьому у нас є всі необхідні запаси пшениці, ячменю, кукурудзи, цукру та іншого збіжжя. Наші засіки — повні! Але вони не повинні спустошуватися. Ми повинні зробити все, щоб в цьому році наповнити їх новим щедрим урожаєм.

Зараз на нас покладають надію мільйони українців, адже ви, аграрії, є основою економічного розвитку держави”, – написав на своїй сторінці у Facebook Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.

За словами Романа Лещенка, Мінагрополітики взяло на себе додаткові функції для координації розподілу всього, що необхідно для забезпечення посівної кампанії-2022 (дизелю, насіннєвого матеріалу, добрив, засобів захисту). Для цього створили спеціальну платформу https://agrostatus.org/.

На ній треба заповнити спеціальну заявку за вашими потребами. Далі Мінагрополітики через засоби зв’язку зорієнтує щодо всіх подальших дій.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь