Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Шановні жителі Новгородківської селищної територіальної громади

Дата: 05.04.2022 08:48
Кількість переглядів: 176

Фото без описуВідповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року № 333 "Про затвердження порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг" власники жилих приміщень, які мають можливість безоплатно розміщувати внутрішньо переміщених осіб особисто або за допомогою відділу житлово – комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, інфраструктури та цивільного захисту Новгородківської селищної ради Кіровоградської області реєструють на веб-ресурсі "Прихисток" житло для розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Після реєстрації на веб-ресурсі "Прихисток" власник жилого приміщення має право на оформлення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб. Для цього власнику необхідно звернутися до відділу житлово – комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, інфраструктури та цивільного захисту Новгородківської селищної ради Кіровоградської області для подачі заяви (за формою згідно Порядку) та відповідних документів.

Перелік документів, які необхідно подати для отримання компенсації:

- Паспорт власника житла;

- Ідентифікаційний код власника житла;

- Реквізити банківського рахунку власника житла;

- Документ, що підтверджує право власності на житло;

- Довідки, що немає заборгованості за сплату комунально-житлових послуг (газ,світло, вода, вивіз сміття);

- Заява (заповнюється на місці) у якій зазначається прізвище, ім’я та по батькові кожної з розміщених осіб, додаються копії документів, що посвідчують їх особу та копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Контактна особа: 096 499 96 66 - Вадим ХИЖНЯК

Відділ житлово – комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, інфраструктури та цивільного захисту Новгородківської селищної ради Кіровоградської області заходиться за адресою вул. Криворізька, 11, смт Новгородка в приміщенні Новгородківської селищної ради, кабінет 28.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь