Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Сучасний менеджмент: стратегії та нові підходи Опанувати сучасні підходи у менеджменті допоможе служба зайнятості

Дата: 08.04.2022 11:30
Кількість переглядів: 75

Менеджмент персоналу, менеджмент підприємницької діяльності, маркетингові технології менеджменту, бізнес-планування, фінансовий менеджмент та антикризове управління – вам це цікаво? Зверніться до служби зайнятості, яка пропонує пройти на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості курси цільового призначення за навчальною програмою «Сучасні підходи в менеджменті».

Старт навчання – 11 квітня 2022 року.

Умови направлення на навчання:

• освіта вища;

• вік особи не менше 18 років;

• медична довідка.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Інформацію про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості, дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28.

Довідково. Одеський ЦПТО ДСЗ – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 32 професіями та близько 50 напрямками курсів цільового призначення.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь