Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Результати проєкту EU4Skills: про зайнятість випускників за професіями з приготування страв та напоїв

Дата: 19.04.2022 14:29
Кількість переглядів: 76

У попередньому матеріалі проєкту EU4Skills, розміщеному на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук, ішлося про випускників професій з приготування страв та напоїв, у тому числі кухарів. Наразі буде наведена інформація про їхню зайнятість.

Частка зайнятих випускників професій з приготування страв та напоїв (за результатами онлайн-опитування) в області склала 70% (в цілому по області 72%). По 10 пілотних областях частка зайнятих випускників цієї сфери професій склала 66% (в цілому – 67%).

87% працюючих випускників мають постійну роботу, 9% – тимчасову роботу, 4% є самозайнятими особами.

Із числа зайнятих випускників 91% працює в Кіровоградській області (в цілому за всіма професіями ця частка склала 84%). За кордоном працюють тільки 2% випускників.

Розмір заробітних плат склав менше 10 тисяч грн у 89% випускників.

Тривалість пошуку роботи склала менше трьох місяців у 96% випускників. При цьому працевлаштовані протягом місяця 69% випускників.

27% випускників знайшли собі роботу під час проходження практики (стажування) в період навчання, 24% – за сприяння вчителів (майстрів), 14% – за допомогою особистих контактів (друзів, родичів), 23% – унаслідок прямих контактів з роботодавцями.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь