Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Увага! Для жителів Кіровоградщини: Безкоштовне лікування раку в онкоцентрі TomoClinic у Кропивницькому

Дата: 25.04.2022 14:57
Кількість переглядів: 339

Фото без описуНаразі навколо нас 99,9% інформації так чи інакше стосується війни — це дійсно важко витримувати, проте ми маємо гідно вистояти це випробування, уникнути смертей та перемогти.

Однак, серед наших громадян є ті, хто давно бореться зі страшним ворогом — онкологічними захворюваннями. Рятуючи власне життя від війни, люди вимушено покидають власні домівки, припиняють тривалий лікувальний процес та не мають доступу до спеціалізованої медичної допомоги. 

У Кропивницькому протягом 7 років працює онкологічний центр TomoClinic. Це потужний медичний заклад з повним спектром діагностики та лікування онкологічних захворювань. 

У цей кризовий для держави та наших громадян час, ми надаємо безоплатні послуги для вимушених переселенців, які стикаються з онкологічними захворюваннями. Це безоплатне лікування раку променевою терапією та хіміотерапією (по програмі медичних гарантій НСЗУ).

Є можливість за електронним направленням сімейного лікаря пройти безкоштовно мамографію, деякі аналізи. Серед наших пацієнтів, є люди, які переїхали з Харкова, Маріуполя та інших міст, і сьогодні вони продовжують лікування і нічого не платять.

Безкоштовне лікування раку: https://tomoclinic.ua/uk/our-news/yaki-poslugi-nadayut-za-rahunok-nszu/

Щоб отримати інформацію та записатися на консультацію, телефонуйте на номер гарячої лінії: 0 800 33 16 84

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь