Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Майже 900 осіб з інвалідністю з Кіровоградщини шукають роботу

Дата: 03.06.2022 10:20
Кількість переглядів: 83

На Кіровоградщині цьогоріч 896 осіб з інвалідністю скористалися послугами служби зайнятості.

Найбільше громадян даної категорії, які звернулися до служби зайнятості по допомогу у пошуку роботи, було зареєстровано у Кіровоградському та Олександрійському міськрайонних центрах зайнятості, Знам’янській та Світловодській міськрайонних філіях обласного центру зайнятості.

Серед осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку, чоловіків – 489 осіб, а жінок – 407. Із загальної кількості – 128 осіб з числа молоді.

Наразі роботодавці Кіровоградщини пропонують близько півсотні вакансій для громадян з інвалідністю. За сприяння служби зайнятості роботу вже отримали близько 90 осіб.

Загалом, аби дізнатись про наявні вакансії, пропонуємо доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі @DCZWorkNowBbot. Там щоденно можна отримувати актуальну інформацію за регіоном або галуззю. Для цього достатньо знайти та запустити наш чат-бот і послідовно обрати розділи: «Громадянам» – «Пошук роботи».

Крім того, за додатковою інформацією ви можете звернутись до відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном: (0522) 32-08-01.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь