Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

До відома суб’єктів господарювання агропромислового комплексу!

Дата: 03.06.2022 17:09
Кількість переглядів: 289

Фото без описуКіровоградською обласною військовою адміністрацією спільно з Кіровоградською регіональною торгово – промисловою палатою опрацьовується питання проведення для суб’єктів господарювання агропромислового комплексу області семінарів ( конференцій) щодо нарощення обсягів переробки сільськогосподарської продукції у тому числі за рахунок встановлення ліній з виробництва макаронних виробів, фасування та пакування круп та макаронних виробів.

Передбачається проведення, протягом червня 2022 року, семінару у режимі реального часу з використанням відповідних технічних засобів (у режимі відео конференції) та ознайомлення з виробничими потужностями ПП «Імпексмаш» (м. Кропивницький).

Про час і дату проведення семінару (конференції) та ознайомлення з виробничими потужностями ПП «Імпексмаш» буде повідомлено додатково.

Для реєстрації зацікавлених осіб у прийнятті участі в даному заході просимо звернутися до Новгородківської селищної ради за адресою: смт. Новгородка, вул. Центральна 13 (ІІ поверх), або повідомити на електронну почту: ng_zemvidil@ukr.net до 9 червня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь