Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Які зміни відбулися у законодавстві щодо реклами про вакансії?

Дата: 10.06.2022 14:21
Кількість переглядів: 64

Нещодавно до законів України «Про зайнятість населення» та «Про рекламу» внесено зміни, що стосуються реклами про вакансії (прийом на роботу).

Забороняється:

- зазначати дискримінаційні вимоги, наприклад, пропонувати роботу лише певній статі (за винятком специфічної роботи, яка може виконуватися виключно особами певної статі);

- висувати вимоги за ознаками раси, кольору шкіри, віку, статі, стану здоров’я, інвалідності, підозри чи наявності захворювання на ВІЛ/СНІД, сексуальної орієнтації, політичних, релігійних та інших переконань, членства у професійних спілках або інших громадських об’єднаннях, етнічного та соціального походження, сімейного та майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, не пов’язаними з характером роботи або умовами її виконання.

Слід зауважити, що обмеження щодо змісту оголошень та відповідальність за порушення встановленого порядку їх розповсюдження регулюються Законом України «Про рекламу».

Примітка. Ознайомитися з чинною редакцією Закону України «Про рекламу» можна на вебсторінці парламенту за посиланням https://cutt.ly/GJJYiC1.

Якщо у вас виникли додаткові запитання, звертайтеся за номером +380934787081.

До того ж можна скористатися послугами чат-боту державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь