Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Кіровоградщина: понад 20 тис. переселенців охоплені анкетуванням щодо потреби у працевлаштуванні

Дата: 06.07.2022 09:18
Кількість переглядів: 62

З початку введення воєнного стану фахівцями центрів зайнятості області надано майже 25,1 соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам.

Дляз’ясування потреб переселенців у працевлаштуванні фахівці служби зайнятості проводять анкетуванняданої категоріїгромадян, у т.ч. за місцем їхнього проживання.

Загальна кількість опитаних  на сьогодні  – 19,6 тис. осіб.З них 5,4 тис. осіб (27,8%) – не шукають роботу (перебувають у трудових відносинах з роботодавцем, планують повертатися на постійне місце проживання, інші причини), 3,2 тис. осіб (16,3%) шукають роботу, у т. ч. тимчасову або за сумісництвом, всі інші – відмовилися від опитування.

Якщо ви маєте намір знайти роботу, перебуваєте у її пошуку або ж бажаєте отримати консультацію з питань, що стосуються сфери зайнятості, рекомендуємо звернутися до найближчого центру зайнятості або філії за місцем вашого перебування. Також ви можете звернутися за телефонами, вказаними тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot, де щоденно оновлюється інформація про вакансії за регіоном або галуззю.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь