Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Наша робота – наша зброя: на Кіровоградщині є робота для водіїв, лікарів, продавців

Дата: 07.07.2022 14:05
Кількість переглядів: 54

Серед вакансій, зареєстрованих у центрах зайнятості області, є вакансії для лікарів різного профілю, водіїв,бухгалтерів, продавців, психологів, трактористів-машиністівта ін.

Наприклад, найбільше роботодавці готові платити трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва – 50 000 гривень. Заробітну плату у розмірі 20 000 гривень пропонують лікарям.

Якщо ви в пошуку роботи за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості.

З метою ознайомлення з іншими вакансіями, зареєстрованими у державній службі зайнятості, пропонуємодоєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналіhttps://t.me/DCZWorkNowBbot,де щоденно можна отримувати інформацію про актуальні вакансіїза регіоном або галуззю;

Крім того, за додатковою інформацією ви можете звернутись до відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

5 липня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь