Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Про надання прогнозних показників потреби у кадрах

Дата: 28.07.2022 14:05
Кількість переглядів: 429

Фото без описуНа виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2013 року №306 "Про затвердження Порядку формування державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів (зі змінами)" та розпорядження голови облдержадміністрації від 01 липня 2021 року №492-р "Про формування прогнозних показників щодо обсягів замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів" розпочато роботу з аналізу ситуації на ринку праці у частині попиту на фахівців, спеціалістів робітничих та інших професій на короткостроковий та середньостроковий період.

 

Для проведення повного аналізу необхідно:

 

провідним підприємствам, установам і організаціям, розташованим на території громади, залучитися до вивчення ситуації на ринку праці та  надати потребу у фахівцях та робітничих кадрах, з урахуванням видів економічної діяльності (http://zakon2.rada.gov.ua/rada/show/vb457609-10) та професій (Національний Класифікатор професій ДК 003:2010 http://zakon3.rada.gov.ua/rada/show/va327609-10).

 

Пропозиції до прогнозних показників потреби у фахівцях та робітничих кадрах на 2023-2026 роки за відповідною галуззю (сферою діяльності) просимо надати сектору економічного розвитку, інвестицій та торгівлі Новгородківської селищної ради (ел.адреса sklyatska@gmail.com) до 10 серпня 2022 року, згідно з формою, що додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь