Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Які вакансії пропонує служба зайнятості для безробітних на Кіровоградщині

Дата: 08.08.2022 13:03
Кількість переглядів: 47

Кіровоградський обласний центр зайнятості продовжує працювати у штатному режимі та допомагати кожному, хто має бажання та готовий працювати в тилу, робити те, що може бути корисним.

Які ж вакансії пропонує служба зайнятості для безробітних, що проживають на Кіровоградщині?

Найбільш затребуваними на регіональному ринку праці залишаються лікарі (82 вакантні посади), а саме: лікар-терапевт, лікар-анестезіолог, лікар-акушер-гінеколог, лікар-офтальмолог, лікар-педіатр, лікар-психіатр, лікар-стоматолог, лікар-хірургтощо.Роботодавці пропонують заробітну платувід 5 940 до 20 000 гривень.

Є й посади для молодшого медперсоналу – сестра медична (брат медичний). Заробітна плата становить 6 500 – 6 700 гривень.

У галузі освіти безробітним пропонують зайняти наступні вакантні посади: вчитель закладу загальної середньої освіти, викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти, вихователь закладу дошкільної освіти та викладач закладу фахової передвищої освіти. Середня заробітна плата – 7 123 гривень.

Столяр, муляр, маляр, електромонтер, машиніст екскаватора, штукатур- вакансії, які відкриті у сфері будівництва. Заробітна плата від 6 500 до 16 633 гривень.

Перебуваєте у пошуку роботи? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

З іншими наявними вакансіями в регіоні та за його межами можна ознайомитися:

Виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/NZS7kyx.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь