Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

«Все працює завдяки нам»: як я стала системною адміністраторкою?

Дата: 02.09.2022 15:31
Кількість переглядів: 51

«Все працює завдяки нам» –  назва іміджевої комунікаційноїпромокампанії «Все працює завдяки нам», яку проводить Міністерство освіти і науки України. Мета промокампанії – зміни ставлення підлітків та дорослих до професійної освіти.

Однією з складових цієї кампанії – 8 історій молодих випускників профтехів, які розповідають про свій шлях до професії, її цінність та значення.

Сьогодні пропонуємо ознайомитися з історією системної адміністраторки, переглянути її можна тут:https://cutt.ly/hCyBUU8.

Нагадаємо, що торік у рамках реалізації пілотного проєкту «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» у нашій області було проведено обстеження регіонального ринку праці, його професійної структури, поточної та перспективної потреби області в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.

За результатами вищевказаного обстеження було встановлено, що за освітою в області працюють 80% випускників офісних професій 2020 року. Набуті під час навчання компетенції використовують у роботі 88% офісних службовців. На запитання в анкеті, чи обрали б випускники ту саму професії, якби їм довелось наново визначитись з вибором професії, надали позитивну відповідь 86% випускників. За 5-бальною шкалою оцінка використання здобутих навичок у наявній роботі щодо залізничників дорівнює 4,3. 

Результати обстеження розміщені у «хмарному» середовищі в мережі Інтернет за посиланням https://cutt.ly/kCwBL29.

Ознайомитися з інформацією про іміджеву кампанію «Все працює завдяки нам» можна тут:https://cutt.ly/eCwBAUw.

Є питання сфери зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, розміщеними тут:https://cutt.ly/oJ8G2q9.

Крім того, ми є у Telegramhttps://t.me/DCZWorkNowBbot.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь