Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Знову прийшла біда на Новгородківщину

Дата: 07.12.2022 11:36
Кількість переглядів: 145

Фото без опису04 грудня 2022 року, виконуючи бойові завдання, здійснюючи заходи з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії рашистів в районі населеного пункту Бахмут Донецької області під час обстрілу ворожої артилерії та безпосереднього бойового зіткнення з противником отримали поранення несумісне з життям наші земляки, два бойових товариша - старший солдат Легкобит Сергій Валерійович 30.12.1979 р.н, уродженець с. Куцівка та солдат Гаврилюк Олександр Миколайович 04.10.1987 р.н, уродженець с. Новоандріївка.

Важко сприймати смерть наших захисників… Нема таких слів, які могли б втішити та підтримати рідних Сергія та Олександра. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Кращі із кращих гинуть, віддаючи життя за землю українську. Вічна память і слава ВОЇНАМ-ГЕРОЯМ, які віддали своє життя за Україну. Щирі співчуття рідним та близьким.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь