Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

МИ ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ

Дата: 23.03.2023 16:56
Кількість переглядів: 51

Фото без описуПенсійний фонд України наразі не тільки призначає та виплачує пенсії, а й забезпечує призначення/перерахунок субсидій та пільг, здійснення страхових виплат – як у зв’язку із тимчасовою втратою працездатності, так і у разі нещасного випадку на виробництві чи професійних захворювань.

Тому у громадян виникає ще більше запитань. Куди і як звертатися? 

МОЖНА НАПИСАТИ…

Електронна адреса головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області: gu@kr.pfu.gov.ua

Поштова адреса головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області: вул. Соборна, 7А, м. Кропивницький, 25009.

Після авторизації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) у розділі “Мої звернення” можна поставити своє запитання.

МОЖНА ЗАТЕЛЕФОНУВАТИ…

У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області ЩОДНЯ діють прямі телефонні “гарячі” лінії. Фахівці управління обслуговування громадян у робочий час (понеділок-четвер – з 08.00 до 17.00, п’ятниця – з 08.00 до 16.00) за номерами (0522) 33-04-41, 050-874-28-63, 097-988-98-68 оперативно нададуть вичерпну інформацію з питань пенсійного та соціального спрямування.

МОЖНА ВІДВІДАТИ…

Оскільки Пенсійний фонд України працює за принципом екстериторіальності, отримати консультації, роз’яснення та практичну допомогу в оформленні документів можна в будь-якому сервісному центрі – незалежно від місця постійної реєстрації.

МОЖНА ПРОЧИТАТИ…

Дізнатися достовірну та оперативну інформацію з питань, що входять до компетенції Пенсійного фонду України, можна з матеріалів, розміщених на офіційній сторінці головного управління в соціальній мережі Фейсбук: пошук за назвою “Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області” або у Телеграм-каналі: пошук за назвою “Пенсійний фонд Кіровоградщини”.

 

 

Наталія СІМОНЯН,

начальник головного управління 

Пенсійного фонду України в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь