Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Як організувати роботу працівників під час воєнного стану? Цікаво? Запрошуємо на курси!

Дата: 09.08.2023 09:51
Кількість переглядів: 28

Економіка нашої країни в умовах воєнного стану повинна працювати у посиленому режимі, а тому як роботодавець, так і працевлаштований мають бути поінформовані про особливості роботи на підприємствах в умовах воєнного стану. Саме так називаються курси цільового призначення, які організовують для вас за сприяння Державної служби зайнятості.

Про особливості трудових відносин з нефіксованим робочим часом, права найманих працівників, тривалість робочого часу для різних категорій працівників, гарантії для мобілізованих працівників, внутрішньо переміщених осіб, особливості надання різних видів відпусток в умовах війни, призупинення трудового договору та багато інших питань, що стосуються сфери трудових відносин у надзвичайно складний для держави час ви дізнаєтесь від викладачів Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Вам цікаво? Тоді поспішайте! Заняття розпочинаються 25 серпня 2023 року.

За деталями навчання звертайтеся дофахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебуванняабо за номером телефону (044) 244 94 92. Пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь