Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

РоботаЄ: м’ясокомбінат «Ятрань» запрошує на роботу! Хто потрібен? Читайте нижче

Дата: 18.12.2023 09:17
Кількість переглядів: 46

Проведення у Кропивницькій філії обласного центру зайнятості презентацій роботодавців, які діють на території району, – явище звичне, адже фахівці добре розуміють, що безпосереднє спілкуванняроботодавців із шукачами роботи, отримання інформації з перших уст дає змогу домовитися сторонам про задоволення їхніх потреб: роботодавцямдобрати необхідних працівників, безробітним громадянам – знайти підходящу роботу.

Саме цим і скористалися учасники заходу під час активного діалогу з представником ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань».

Нагадаємо, ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань»є одним із лідерів серед підприємств харчової промисловості. На сьогодні це розвинуте підприємство м’ясопереробної галузі.

Начальник відділу кадрів підприємства Владлена Запорожченко, яка презентувала підприємство, охарактеризувала основні напрямки діяльності підприємства: переробка та виробництво м’ясних продуктів, а також роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах з перевагою продовольчого асортименту.

Повідомила, що наразі на підприємстві затребуваними є водії автотранспортних засобів, вантажники, кухарі, мийники посуду, укладальники-пакувальники, прибиральники виробничих приміщень та ін.

В.Запорожченко окреслила вимоги до кожної із заявлених вакансій, обов’язки до тієї чи іншої вакансії, умови роботи, рівень заробітної платні, транспортної доступності, а такожподілилася іншою корисною інформацією, пов’язаною з працевлаштуванням.

Презентація дозволила шукачам роботи ближче ознайомитися з діяльністю підприємства, отримати змістовні відповіді на запитання, що їх цікавили. У результаті діалогу досягнуто домовленості щодо працевлаштування на дане підприємство 2 громадян, але через відсутність у них необхідного досвіду роботи їм запропоновано пройти навчання безпосередньо на робочих місцях вже у грудні поточного року.

Шукаєте роботу і є бажання ознайомитися з іншими наявними вакансіями регіону та за його межами? Запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості https://cutt.ly/qKFhLXK та Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь