Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Кар’єра в ІТ: з чого почати? З курсів від служби зайнятості

Дата: 22.01.2024 13:22
Кількість переглядів: 17

Набридло викликати майстра, аби він налаштував вам комп’ютер? Прийшов час зануритись у сферу інформаційних технологій самостійно! 30 січня цього року стартує професійне навчання за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам стати висококваліфікованим працівником, який вміє не тільки працювати з офісними додатками (текстовим редактором, електронними таблицями, базами даних, графікою, презентаціями), а й є технічним фахівцем в галузі інформаційних технологій.

Здобувайте одну із популярних професій на ринку праці протягом 8 місяців. По закінченню у вас з’явиться можливість працювати операторами, системними адміністраторами, вебдизайнерами, продавцями-консультантами комп’ютерної техніки, працювати в сервісних центрах тощо.

Ми чекаємо вас! За деталями навчання звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування: контакти тут http://surl.li/pacfp або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланнямhttps://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь