Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Дорогі матері!

Дата: 12.05.2024 10:14
Кількість переглядів: 87

Фото без описуПрийміть найсердечніші вітання з одним з найтепліших і душевних свят - Днем Матері, яке цього року ми відзначаємо у нелегкі часи безжальної війни. Хочу побажати всім матерям нашої громади справжнього жіночого щастя, довгих років життя, міцного здоровʼя, а від Господа Бога - благословіння.

Цей день - це ще один привід подякувати матерям за любов і підтримку, за безсонні ночі, за переживання і турботу, за мудрі поради та щоденні молитви.

Дякуємо і вклоняємося матерям, чиї сини і дочки в часи війни стали на захист України від московського агресора. Нехай усі матері, які чекають своїх дітей з вогняного пекла війни, дочекаються їх живими і неушкодженими.

Але багато матерів зустрічають це свято зі сльозами на очах, адже їх сини і дочки ніколи не переступлять поріг рідної домівки. Наші полеглі воїни - герої, а герої не вмирають, а будуть вічно жити в наших серцях.

Нехай на обличчі кожної матері будуть лише сльози щастя та радості за своїх дітей. Миру Вам та усій Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь