Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 819-го дня війни

Дата: 22.05.2024 23:18
Кількість переглядів: 42

«Продовжив дипломатичний марафон підготовки першого Глобального саміту миру – особисто запросив на саміт ще чотири держави. Говорив сьогодні з лідерами Чилі, Албанії, Австрії та Мозамбіку. Плюс чотири держави на Саміті. Дякую! 

Звичайно, ми обговорили і наші двосторонні відносини. Зараз кожен лідер, кожна держава здатні проявити своє лідерство, щоб саме цей рік став часом перемоги міжнародного права і справедливості, часом, коли програє не просто один агресор, а сама ідея війни – ідея перетворювати життя народів на руїни. 

Російська агресія спробувала перетворити Статут ООН на музейний експонат. Наш Саміт миру та участь глобальних лідерів здатні повернути Статуту ООН повну дієвість і повний захист – кожній нації. Дякую всім, хто вже нам із цим допомагає! Дякую кожному лідеру, який дає потрібні сигнали іншим у світі – сигнали щодо того, що Саміт дійсно наблизить справедливе завершення цієї війни».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь