Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Касир: від опанування навичок до працевлаштування! Не зволікайте

Дата: 03.07.2024 13:42
Кількість переглядів: 18

Ніколи не пізно вчитися, а, за необхідності, і перевчитися. Головне розуміти, яка сфера трудової діяльності вас цікавить і вам підходить. Пропонуємо вам за сприяння служби зайнятості опанувати професіюкасир.

На сьогодні цяпрофесіякористується неабияким попитом на ринку праці. Важко уявити собі будь-яку організацію чи підприємство у сфері торгівлі без людини, яка б займалася касовими операціями.

Тож якщо ви перебуваєте у пошуках стабільної роботи і достойної заробітної плати, якщо вас цікавить тема фінансів і, в подальшому, економічна діяльність, розширення своїх компетенцій, скористайтесь послугамиДержавної служби зайнятості.

Здобути професію «Касир торговельного залу»ви можете на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти.

Навчання стартує8 липня 2024 року.

Термін навчання – 5,3 місяців.

Професіонали своєї справи навчать усім тонкощам роботи: ви дізнаєтесь про всі етапи і нюанси касових операцій, ведення касової документації та складання звітів, розрахунки з покупцями у готівковій та безготівковій формах, про прийом, облік,  видачу та зберігання грошових коштів і цінних паперів.

Акцентуємо на тому, що професія однаково актуальна як для жінок, так і для чоловіків, особливо для молоді, яка тільки починає будувати своє кар’єрне майбутнє. А потреба у кваліфікованих фахівцях буде завжди, адже торгівля охоплює практично усі види діяльності людини.

За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь