Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Коли робота – маленька місія добра

Дата: 02.08.2024 17:02
Кількість переглядів: 24

Ви відчуваєте, що ваше покликання – допомога людям? Вам би хотілось розпочати свою професійну реалізацію у медичній сфері? Не питання!

Допомагайте людям одужати, опанувавши професією «Молодша  медична  сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими». У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, що здійснює професійну підготовку кваліфікованих кадрів. Так, на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти найближчим часом розпочинається навчання за вищезазначеним фахом. Заняття стартують 8 серпня 2024 року.

Досвідчені викладачі у стислий термін передадуть вам всі необхідні знання, уміння та навички. Ви опануєте: індивідуальний догляд за хворими, надання допомоги при травматичних пошкодженнях, виконання призначень лікаря, проведення нескладних медичних маніпуляцій, обстеження пацієнтів та їх підготовку до різних оперативних втручань, тощо.

Варто відзначити, що однією з найбільш затребуваних професій є саме медичний працівник і роботою ви будете забезпечені завжди. Якщо ви людина з добрим та чуйним серцем, відчуваєте, що це саме ваша професія, і завжди хотіли розвиватися, реалізовуватись, займаючись благородною і корисною для суспільства справою – не гайте часу і не відкладайте на потім, звертайтесь вже зараз!

Акцентуємо на тому, що професія однаково актуальна як для жінок, так і для чоловіків, а для зареєстрованих безробітних навчання здійснюється на безоплатній основі.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь