Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Вивчіться на електромонтера і станьте помічником світла!

Дата: 05.08.2024 09:36
Кількість переглядів: 22

Сьогодні професія електромонтера – одна з провідних на промислових підприємствах, у будівельних організаціях та організаціях комунального господарства. Вона застосовується практично в усіх галузях господарства, потреба у електромонтерах постійна.

Електромонтер – це спеціаліст, який виконує роботи з монтажу, ремонту та обслуговування електрообладнання та комунікацій. Його основне завдання полягає у встановленні, підключенні та налагодженні електроустановок, а також у ремонті та заміні несправних елементів.

Вміння діагностувати та виправляти несправності в електричних мережах, знання правил безпеки при роботі з електричними пристроями, вміння налаштовувати обладнання та перевіряти його працездатність – все це ви опануєте, пройшовши навчання за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, ІІ розряд». За сприяння Державної служби зайнятості заняття розпочинаються 12 серпня поточного року, на базі Сумського центру професійно-технічної освіти. Тривалість навчання – 5,4 місяці.

         По завершенню освітнього процесу ви будете володіти широким спектром професійних навичок. У сучасних умовах для висококваліфікованих спеціалістів є шанс відкрити власну справу, пропонуючи населенню якісні послуги.

     Якщо вас зацікавили подробиці – звертайтесь до фахівцівфілій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Нагадуємо, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь