Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Молодь Кіровоградщини:вільні мріяти - назва обласного молодіжного форуму, що сьогодні відбувся у м.Кропивницький

Дата: 09.08.2024 15:27
Кількість переглядів: 14

Більше 200 учасників та учасниць з громад Кіровоградщини та гостей з інших областей, представників і представниць молодіжної спільноти області, громадських організацій, структурних підрозділів, відповідальних за роботу з молоддю, молодіжних центрів і просторів, членів і членкинь молодіжних рад області. Участь у заході взяла й Наталія Невідома, заступниця директора Кіровоградського обласного центру зайнятості.

У фокусі уваги учасників форуму - актуальні проблеми та виклики, що стоять перед молодіжною спільнотою.

У форматі панельних дискусій учасники зустрілися з представниками міжнародних та всеукраїнських партнерів, органів влади, молодіжних громадських організацій, молодіжних центрів і просторів, молодіжних рад.

Було обговорено й особливості розвитку молодіжної політики в області в умовах воєнного стану та напрацьовані єдині вектори подальшої роботи стейхолдерів.

Серед важливого йшлося про можливості молоді щодо працевлаштування та розвитку підприємницьких ініціатив. Цей сегмент розкрила Наталія Невідома.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь