Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Сьогодні – навчання, завтра – працевлаштування: професія інформаційної епохи

Дата: 13.09.2024 09:31
Кількість переглядів: 12

ХХI століття – епоха розвитку інформаційних та комп’ютерних технологій в усіх галузях економічного та суспільного життя. Невід’ємною потребою в організації будь-якого типу є комп’ютерне оснащення. А підготувати техніку до роботи, підключити офісне обладнання, встановити програмне забезпечення – все це задача оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Кваліфікований спеціаліст не лише допоможе з технічним устаткуванням робочого місця, але й забезпечить клієнта якісно обробленою інформацією, організує електронний документообіг, збереження даних, оновлення сайту та багато іншого.

Для тих, хто хоче професійно реалізуватись у сфері ІТ, знання сучасних інформаційних пристроїв на сьогодні – вимога часу.Якщо вас цікавить робота в даній сфері то ця пропозиція саме для вас!

Пропонуємо вам опанувати затребуваний фах «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». Навчання пройдуть на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Заняття розпочинаються 20 вересня 2024 року ітриватимуть 7,5 місяців.

Ви освоїте: налагоджування системного та прикладного програмного забезпечення; захист iнформацiї; обслуговування та модернiзацiю ПК, периферiйних пристроїв, офiсного устаткування;дiагностування несправностей в роботiпрограмних продуктiв;створення документiв, таблиць, баз даних, графiчнихоб'єктiв, анiмацiй, тривимiрнихоб'єктiв, вiдеоматерiалiв; розробку і створення веб-сайтiв, їх розмiщення та обслуговування, тощо.

Сферою професійної реалізації випускників даної професії є: сервісні центри з продажу та ремонту комп’ютерної та офісної техніки; фірми-розробники програмних продуктів; супровід і захист веб-сайтів,інформаційно-комунікаційних комплексів; підприємства, установи та організації всіх видів економічної діяльності.

Реалізуйте свій потенціал за допомогою сучасних інформаційних технологій! Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь