Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

«Зорянка» Кропивницького потребує вмілих майстринь: підтримайте українське виробництво!

Дата: 17.09.2024 14:51
Кількість переглядів: 16

ПРАТ «Швейна фабрика «Зорянка» – провідний український виробник одягу зі 100-річною історією, що має багату спадщину та високі стандарти якості. Підприємство відоме позитивною репутацією завдяки своєму вагомому внеску в галузь моди та швейної промисловості в цілому, відзначається високим ступенем спеціалізації та високоякісною продукцією.

На сьогодні фабрика потребує фахівчинь, на яких тримається вісь виробничого процесу – швачок. Це ремесло в усі часи було затребуване, а особливо актуальним є питання підготовки і укомплектування на сьогодні: підприємство пропонує 50 вакансій за напрямом «Швачка».

Що ж це за професія, які складові вона включає?

Швачка — це володарка розкрійних ножиць та швейної машини, майстриня, що здатна зі звичайної тканини й кількох ґудзиків створити стильне вбрання. Це професія дозволяє реалізувати свої творчі здібності і потенціал. Хто ж, як не профі своєї справи, може перетворити шматок тканини вишукану річ? Робота швачки багатогранна: окрім пошиття одягу, це і виготовлення шкіряних виробів, головних уборів; це і пошиття чохлів для меблів чи автомобілів, сумок, штор; а в часи війни – армійської форми та інших обладунків тощо.

Кваліфіковані фахівці зможуть втілювати свої дизайнерські ідеї та створювати унікальні вироби, відчуваючи реалізацію в улюбленій справі. Новачки ж – матимуть змогу набути необхідного досвіду і відточити свою майстерність. Тож «Зорянка» чекає на всіх, хто прагне реалізувати свій талант у сфері моди та текстилю. Підтримайте українське виробництво – долучайтесь до команди професіоналів!

За більш детальною інформацією звертайтесь до фахівців Кропивницької філії обласного центру зайнятості. Контакти тут: 044 244 94 93.

Не маєте відповідної освіти чи кваліфікації за певним напрямом? Ви можете пройти професійне навчання в одному з центрів професійно-технічної освіти, здобувши необхідну кваліфікацію за обраним фахом.

Інформацію про інші вакансії регіону ви знайдете за посиланнями:

  • сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості тут.

  • Єдиний портал вакансій тут.

Є інші питання? Контакти тут.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь