Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

В День захисників України вшанували воїнів-земляків

Дата: 01.10.2024 15:16
Кількість переглядів: 7

Фото без опису1 жовтня 2024 року, в День захисників та захисниць України,в Новгородківській публічній бібліотеці проведено патріотичну годину «У серцях несемо вдячність всім тим, хто землю боронить», в якій прийняв участь неповнолітній суб’єкт пробації. Метою проведеного заходу стало вшанування Дня захисників та захисниць України, одного з найбільших шанованих свят нашого народу – Покрови Пресвятої Богородиці.

В умовах сьогодення це свято має важливе значення. Підтримка наших захисників, які боронять наш спокій та незалежність Батьківщини, необхідна та дуже важлива. В цей день ми вшановуємо славних українських козаків, покровителькою яких вважається Богородиця, всіх тих, хто поклав життя за рідну землю, та тих, хто продовжує стояти на захисті миру та свободи.Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих воїнів, серед них зокрема й багатьох земляків.

Сьогодні – той день, завдяки якому є завтра, а ми стоїмо тут, на своїй землі, у своїй столиці, зі своїми прапорами, завдяки кому життя переможе. Завдяки нашим захисникам.

 

Кропивницький районний сектор № 5

філії Державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь