Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Наші думки – це початок наших вчинків

Дата: 22.10.2024 16:34
Кількість переглядів: 5

Фото без описуСаме це – основа концепції корисного мислення. Як пояснюють фахівці з ментального здоров’я, здатність керувати своїми думками визначає внутрішню стійкість: помічати шкідливі та хибні думки, правильно спрямовувати фокус уваги, осмислювати досвід. А ще це про вміння рефлексувати й перебувати наодинці із собою.

Таке вміння тренують письмові ментальні практики. І саме до такої всеукраїнської практики запрошує приєднатися 25 жовтня комунікаційна кампанія «Ти як? Стійкість» Всеукраїнської програми ментального здоров’я разом із Суспільним мовником і «Українським радіо» – одразу після Радіодиктанту національної єдності.

Спеціальні гості ефіру розкажуть, які техніки вони використовують та як це впливає на їхнє ментальне здоров’я. Наприклад: записування з пам'яті власних історій як рефлексія свого досвіду; записування потоку думок – як спосіб позбутися зайвого хаосу й тривожності; писання каліграфічно й красиво як спосіб фіксації на завданні, що заспокоює та гармонізує загальний стан.

Кожен, хто долучиться, зможе записати власну історію стійкості. Згадати той самий день, коли точно зрозуміли, що вас тримає, розповісти про те, що допомагає знаходити світло посеред темряви.

І за бажанням поділитися цією історією з усіма українцями на спеціальній сторінці платформи «Ти як?» – «Щоденники стійкості». Вона створена, щоб українці могли надихати й підтримувати одне одного в непрості часи. Кожна історія – це свідчення національної стійкості, бо стійкість одного – стійкість мільйонів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь