Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Міжнародний День захисту дітей на Новгородківщині пройшов під гаслом «Поділись теплом»

Дата: 01.06.2021 13:26
Кількість переглядів: 208

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. З нагоди цього свята представники Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, Новгородківського селищного центру соціальних служб та сектору ювенальної превенції поліції відвідали багатодітну родину внутрішньо переміщених осіб з Донецької області, в якій виховується дев'ять дітей. Дітки отримали від гостей цікаві розвиваючі ігри та ласощі.

Фото без опису

Фото без опису

Декларація прав дитини була ухвалена 20 листопада 1959 і проголошувала рівні права дітей у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану та іншого.

Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність визнання їх прав, захисту і сприяння їх здійсненню. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників.

 

Світлана Харитонова

Новгородківський районний сектор

філії державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь