Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ПРИВІТАННЯ

Дата: 26.06.2021 17:56
Кількість переглядів: 670

Дорогі  юнаки та дівчата Новгородківщини!

Прийміть найщиріші вітання з прекрасним  літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття -   Днем молоді!

Фото без описуМолодість – найкраща пора в житті людини, спогади про яку кожен з трепетом зберігає у своєму серці. Це – час вступу в самостійне життя, час ухвалення перших власних рішень,  становлення особистості, професійного вибору, час, що безперечно вирізняється оптимізмом, енергією, завзяттям, новим баченням.

Сучасна молодь – це покоління креативних людей, які активно підтримують інноваційні ідеї, приймають активну участь у демократичних перетвореннях, що відбуваються у нашій державі, людей, які бажають і вміють вчитися і працювати, власними силами будувати своє життя.

Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. За вами - майбутнє нашої держави. І шлях до нього лежить через реалізацію ваших особистих життєвих планів.

В цей святковий день бажаю вам легко здолати всі труднощі на цьому шляху, наполегливо і впевнено торувати власну  дорогу до успішного, достойного і щасливого майбутнього.

Будьте завжди соціально активними, вірними своїм переконанням і громадянській позиції. Зичу всім добра, щастя, гарного святкового настрою.

З повагою 

Селищний голова   Олександр Сириця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь