Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оперативна нарада служб Новгородківщини з ювенальних питань

Дата: 05.07.2021 10:55
Кількість переглядів: 139

Фото без описуДнями за ініціативи персоналу Новгородківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області було проведено спільну оперативну нараду з представниками районних служб – центру соціальних служб, служби в справах дітей та інспектором ювенальної превенції поліції щодо взаємодії при виконанні судових рішень відносно дітей та проведення соціально-виховної роботи з дітьми, які перебувають на обліку Новгородківського РС пробації.

В ході наради основна увага акцентувалась на напрямах спільної діяльності, направленої на заповнення вільного часу неповнолітніх суб’єктів пробації задля зведення до мінімуму факторів, які могли б спонукати дітей до скоєння кримінальних правопорушень, організацію їх виховання у трудових і навчальних колективах, контроль за проведенням дозвілля, роботу із сім'ями даної категорії осіб для залучення неповнолітніх до активної громадської діяльності, інші форми роботи, що мають вплив на правопорушників.

 Присутні висловили свої побажання щодо співпраці у роботі з дітьми, щодо повноти надання інформації відносно неповнолітніх суб’єктів пробації та розглянули проблемні питання, які виникають в роботі з даною категорією.

З метою попередження рецидивності правопорушень, оцінювання потреб сімей та проведення профілактичних бесід виховного характеру з дітьми та їх батьками були заплановані спільні перевірки за місцем проживання та навчання неповнолітніх суб’єктів пробації. Задля первинної профілактики серед дітей також заплановано проведення профілактичної роботи в навчальних закладах.

 

 

Світлана Харитонова

Новгородківський РС філії Центру пробації в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь