Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Пероральна імунізація диких тварин від сказу

Дата: 01.09.2021 19:34
Кількість переглядів: 511

Фото без описуНовгородківський відділ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області повідомляє, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06 серпня 2021 року № 532 «Про організацію заходів проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації», з метою виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних тварин на 2021 рік та враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин в області в вересні 2021 року на території Кіровоградської області планується проведення кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною із літаків.

Приманка безпечна для людей і тварин, має вигляд невеликих брикетів з активною імунною вакциною всередині.

Звертаємось до мешканців району, з порозумінням поставитись до заходів з вакцинації диких м’ясоїдних тварин, при виявленні принад не руйнувати, не брати до рук, а залишати привабливими для тварин.

Також фахівцями Новгородківської районної державної лікарні ветеринарної медицини в рамках виконання профілактичних протиепізоотичних заходів постійно та на безоплатній основі проводяться щеплення домашніх тварин проти сказу (за детальною інформацією звертатися смт. Новгородка, вул. Маяковського, 30, тел.2-01-18).

Заздалегідь дякуємо за порозуміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь