Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

ElementumEnergy анонсувала конкурс соціальних проєктів для громад на 1.9 мільйонів гривень

Дата: 20.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 575

Фото без описуElementumEnergy, компанія-виробник енергії з альтернативних джерел, оголосила про старт конкурсу соціальних проєктів для об’єднаних територіальних громад (далі – ОТГ).

Мета конкурсу – створення можливостей для сталого розвитку громад шляхом надання фінансової підтримки для впровадження локальних ініціатив, спрямованих на їх розвиток.

Планується профінансувати до 25 проєктів, кожен з яких може отримати до 80 тисяч гривень. При цьому загальний фонд становить 1,9 млн гривень.

Кожен учасник може подати будь-яку кількість проєктів, однак підтримані можуть бути лише 25 заявок, що набрали найбільшу кількість голосів від Конкурсної комісії.

Пріоритет матимуть проєкти, які направлені на популяризацію використання відновлюваних джерел енергіі?, ефективне використання ресурсів, інклюзивність та безпечність інфраструктури для громади. Це можуть бути також освітні та просвітницькі проєкти, що сприяють розвитку екологічноі? свідомості, формуванню відповідального і дбаи?ливого ставлення до довкілля, усвідомленню своєі? ролі у попередженні та пом'якшенні наслідків зміни клімату.

«ElementumEnergy сприяє досягненню цілей сталого розвитку та прагне допомогти громадам впроваджувати власні локальні ініціативи у цьому напрямку. Тому ми запустили Конкурс соціальних проєктів для громад, на території яких працює наша компанія. Кожен мешканець громади має можливість реалізувати власну ідею для покращення її благоустрою, але пріоритет матимуть проєкти, що базуються на принципах сталого розвитку ООН.  Ми бажаємо всім учасникам успіхів та сподіваємося спільними зусиллями поліпшити рівень життя у регіонах», - прокоментував Олександр Подпругін, операційний директор ElementumEnergy.

Учасниками можуть бути ОТГ, на території яких розміщені сонячні електростанції компанії:

  • Вінницька область: Вапнярська ТГ, Калинівська ТГ;
  • Кіровоградська область: Благовіщенська ТГ, Заваллівська ТГ, Новогородківська ТГ, Новоукраїнська ТГ, Маловисківська ТГ, Приютівська ТГ;
  • Миколаївська область: Баштанська ТГ, Сухоеланецька ТГ, Бузька ТГ, Єланецька ТГ, Вознесенська ТГ, Казанківська ТГ, Дорошівська ТГ, Костянтинівська ТГ, Веселинівська ТГ, Привільненська ТГ, Інгульська ТГ;
  • Полтавська область: Новосанжарська ТГ, Ромоданівська ТГ;
  • Хмельницька область: Слобідсько-Кульчієвецька ТГ.

 

Заявки приймаються з 01 по 31 жовтня 2021 року включно.

Умови конкурсу та вимоги до учасників зазначені на сторінці проєкту в Фейсбуціhttps://www.facebook.com/ElementumEnergyforCommunities

 

Про компанію:

ElementumEnergy, - міжнародна незалежна компанія-виробник електроенергії з відновлюваних джерел енергії в Центральній та Східній Європі. Компанія має 28 сонячних парків з генеруючою потужністю близько 540мВт. У травні 2021 року була введена Дністровська вітроелектростанція з генеруючою потужністю 40МВт.

Elementum є дочірньою компанією VR GlobalPartners, L.P. ("VRGP"), один з найбільших західних інвесторів в Україні з досвідом інвестування в країну з 1999 року.

 

Контактна особа:

Анна Тиховськаatykhovska@elementumenergy.com

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь