Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

На Новгородківщині зі школярами спілкувалися на тему насилля

Дата: 01.12.2021 14:30
Кількість переглядів: 159

Фото без описуЩороку в Україні  з 25 листопада до 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок проводиться кампанія “16 днів проти насилля”. З нагоди цієї акції днями в школах Новгородки був проведений профілактично-виховний захід з елементами тренінгу «Проблема насилля та жорстокості стосується кожного», який проведено практичним психологом Комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр” Новгородківської селищної ради Валентиною Позняковською, психологом Комунального закладу “Новгородківський селищний центр соціальних служб” Катериною Орленко та інспектором Кропивницького районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Світланою Харитоновою.

Фото без опису
Жертви насилля переживають важкі емоції — почуття приниження та сором, страх, розпач і злість, іноді просто бояться ходити до школи. Тому профілактика негативних явищ в підлітковому віці має важливе значення для зменшення випадків правопорушень в майбутньому. Під час тренінгу діти познайомились з поняттям та видами насильства, способами протидії проявам агресії. Тренери провели вправи та дали поради щодо того, як реагувати на прояви насилля в сім'ї та в учнівському колективі, а також про відповідальність за насильницькі дії. 


Світлана Харитонова 
інспектор Кропивницького районного сектору № 5 
філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь