Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Про результати опитування роботодавців

Дата: 19.01.2022 11:07
Кількість переглядів: 75

На нашій сторінці розміщуються матеріали за результатамипілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. 11.01.2022 було розміщено матеріал про розділ “Результати щорічного опитування роботодавців”комплексного звіту“Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей розділ складається з висновків загальних матеріалів та матеріалів, згрупованих у рубрики “Інформація щодо плинності кадрів у опитаних роботодавців”, “Інформація щодо добору працівників опитаними роботодавцями”, “Інформація щодо співпраці роботодавців з закладами професійної (професійно-технічної) освіти”, “Інформація щодо перенавчання працівників роботодавцями”, “Інформація щодо навичок працівників”.

В опитуванні взяли участь 916 роботодавців, у яких працює 68054 працівники (загальна кількість робочих місць по області 173902, частка опитаних складає 39,1%). За формами власності склався наступний розподіл підприємств – 50% приватна, 29% комунальна, 18% державна форма власності, 2% змішана форма власності. 54% опитаних підприємств мають ринки збуту продукції в межах міста (району), 32% в межах області, 34% в межах каїни, 11% за межами країни. 81% опитаних підприємств зазначили, що вони мають середній рівень заробітної плати відносно інших підприємств відповідної галузі.

Примітка. Матеріали опитування роботодавців використовуються, серед іншого, для покращення співпраці з ними центрами зайнятості. Ознайомитись із напрямками співпраці можливо на вебсторінці обласного центру зайнятості у розділі “Роботодавцям”.

 

Більш детально за посиланням: https://kid.dcz.gov.ua/?fbclid=IwAR0264mSAAZqFqRjJxtmFIfYs4ktcpKoSp16B6g0Y1s_8Eqs8QjuuT6qPTw

 

#служба_зайнятості#EU4Skills#ДСЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь